Over ons

Er bestaat een grote kans dat als u deze pagina bezoekt al weet wie wij zijn. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan volgt hier kort een relaas over wie wij zijn.

Annette is van kleins af aan gefascineerd door de natuur. In het dagelijks leven werkt zij in de wereld van geitenwollensokken-in-sandalen: de ecoloog. Als ecoloog banjert zij met kaplaarzen rond of tuurt met een bemodderde broek door een verrekijker. Dankzij haar werk komt zij regelmatig in aanraking met de groene gebieden van ons kikkerlandje. Daarnaast houdt ze zich actief bezig met het zoeken en volgen van duurzame innovaties om de circulaire economie te bevorderen. Ook heeft ze zich verdiept in het verbeteren van de leefomgeving, met name in en rond de steden. Bij het volgen van de ontwikkelingen ontmoet zij creatieve geesten met wie zij enthousiast van gedachte wisselt over de zin en onzin van allerlei ontwikkelingen. Los daarvan is Annette een actief vlinderaar, fanatiek moestuinier en besmet met het duikvirus.
Peter staat wat dat betreft met zijn voeten in twee heel verschillende werelden. Terwijl hij zich overdag bezig houdt met alles wat er mis kan gaan in de wereld van computers is hij in zijn vrije tijd bezig met natuurfotografie, duiken en kevers zoeken. Peter zoekt de balans tussen natuur en technologie. Hoewel het zoeken naar bugs wat dat betreft niet ophoud.

Op onze website kunt u ons volgen langs onze reizen en alles wat we waarderen in het dagelijks leven.