Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Wim Breedijk Wim Breedijk schreef op 21 november 2023 om 13:16
Dag Peter, Zat vandaag weer eens even in de mailtjes n.a.v. mijn pensioen te kijken. Daar kwam ik ook de link naar jouw site tegen. Prachtig man!!! Ken je de vogeldagboeken van Adrie de Groot ook? https://www.vogeldagboek.nl/ Ook erg mooi. Groet, Wim Breedijk
Beheerdersantwoord van: Peter Karels
Beste meneer Breedijk, wat leuk dat u mijn website heeft gevonden! Zoals u merkt is hij al een tijdje niet bijgewerkt maar ik hoop daar binnenkort weer tijd voor vrij te maken. De website van Adrie ken ik niet maar ziet er geweldig uit! Bedankt voor de reactie! Hartelijke groeten, Peter
SIje van Dijk SIje van Dijk uit Doldersum schreef op 28 mei 2021 om 19:45
Dank Peter voor de prachtige weblog van jullie vakantie in onze vakantiewoning. Wij genieten hier ook al jaren. Van harte aanbevolen!
Beheerdersantwoord van: Peter Karels
Het was echt een heerlijke week. Nogmaals hartelijk dank ervoor! Nog niet alle foto's heb ik op de weblog staan van onze vakantie. Het is de bedoeling dat ik deze er nog op zet dus kom gerust eens terug. Als jullie foto's willen gebruiken om voor jullie huisje te adverteren voel je vrij.
Freek Moes Freek Moes uit Groningen schreef op 8 oktober 2020 om 22:06
Hoi Peter Je kent me vast nog wel als oud collega van je vader van de viswedstrijd.. Ik kwam al surfend jou site tegen en man wat maak jij mooie foto,s en zie je bijzondere dingen. Ik zal zeker nog verder kijken want er is veel moois te zien bij jou. Groeten van Freek en ook graag aan je vader en moeder .. en je broer en zus, maar die kennen mij niet zo goed denk ik
Liesbeth Dirkse Liesbeth Dirkse schreef op 19 augustus 2017 om 21:17
Genoten van al die prachtige foto's! Wat mij betreft mag je er (ook en vooral) nog veel meer plaatsen van al die mooie plekken en dieren in Nederland.
oma haakt oma haakt uit ridderkerk schreef op 3 augustus 2017 om 10:09
Wat vooral mooi is aan je foto's: je hebt oog voor de detail. Dieren waar we zo aan voorbij lopen hebben jullie gezien, vastgelegd en gedeeld.
Johanneke Johanneke uit LEERDAM schreef op 4 februari 2017 om 21:25
Hallo Peter Karels, ik vind deze site erg interessant. De foto's zijn ook leuk! Ga zo door! groetjes, Johanneke (voor als je het niet wist 'Vermaat')
klaas-jan klaas-jan uit LEERDAM schreef op 4 februari 2017 om 21:18
ik vind de website heel leuk groetjes klaasie
Peter Karels Peter Karels uit Leerboek schreef op 31 januari 2017 om 10:58
Laat ons weten wat je van onze website vind, we zijn super benieuwd!